Masaj in Brasov

  Masaj la domiciliu in Brasov si in imprejurimi

0727474445

 

 

 

masaj brasov la birou

Masaj Brasov la birou

Relaxaţi-vă şi Re-Energizaţi-vă chiar la serviciu!!!

Masajul la birou este un masaj care se face pe un scaun special conceput relaxării, rezultatele fiind imediate, aducând numai beneficii atât angajaţilor cât şi firmei. Masajul mobil în Brasov este o modalitate uşoară pentru oamenii cu programe încărcate, care se pot deplasa cu greu sau care nu-şi găsesc timp.

Pozitia gârbovită pe scaunul de la serviciu, menţinută pentru perioade prelungite, duce de multe ori la dureri de spate, gât, umeri sau braţe. Acest masaj liniştitor de 15 minute se concentrează pe relaxarea acestor zone.

Masaj Brasov la birou este şi o metodă de diminuare a stresului inerent acestor vremuri competitive, crescând moralul şi performanţele angajaţilor, îmbunătăţindu-le abilităţile de rezolvare a problemelor.

Probabil că nu v-aţi gândit niciodată că 15 minute pot face o astfel de diferenţă.

Acum puteţi face un masaj de calitate chiar la biroul dumneavoastră în Brasov, la o ora la care vă convine cel mai mult.

Masajul pe scaun se face la locul de muncă. Angajaţii se vor aşeza pe scaunul special conceput pentru masaj şi vor rămâne complet îmbrăcaţi. Nu se folosesc uleiuri sau creme. Scaunul este uşor şi portabil, se poate aşeza în orice birou sau cameră de pauză.

Acest masaj uimitor ameliorează tensiunea fizică şi psihică, ajută la detensionarea nodurilor şi vă lasă să vă simţiţi re-energizaţi şi gata pentru lucru.

Dintre beneficiile masajului la birou se pot enumera:

   →    îmbunătăţirea bunăstării la locul de muncă

   →    reducerea stressului

   →    reducerea stressului de mediu

   →    ameliorarea oboselii

   →    scăderea tensiunilor şi durerilor musculare

   →    reducerea anxietăţii, iritabilităţii

   →    reducerea sau chiar înlăturarea ostilităţii faţă de locul de muncă

   →    îmbunătăţirea gândirii creative

   →    îmbunătăţirea saţisfacţiei la locul de muncă

   →    înrădăcinarea sentimentului de a fi apreciat

   →    stimularea moralului şi îmbunătăţirea performanţelor

Angajatorul va avea şi el doar de câştigat prin creşterea productivităţii şi însănătoşirea stării generale de sănătate a companiei. Prin păstrarea personalului fericit, sănătos şi productiv, va atrage angajaţi profesionişti iar firma îi va fi tot mai bine văzută de către clienţi.

De ce să pierzi beneficiile unui masaj relaxant pentru că nu ai timp să te deplasezi la un salon de masaj? Fă-ţi o programare acum! Masaj Brasov la birou - 0727474445.